De eerste indruk krijgt geen tweede kans

Als u uw huis te koop zet bent u vanzelfsprekend trots op uw woning. Alles wordt netjes opgeruimd, appeltaart in de oven en hopen op die ‘ene kijker’ die zo enthousiast wordt dat hij het huis wil kopen. Want u wilt uw woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs verkopen, nietwaar?

Wat in dit verkoopproces belangrijk is? De eerste indruk die een potentiële koper krijgt! Daar kan advies van Liz Interieur Advies & Styling u bij helpen. We maken uw woning verkoopklaar. Samen lopen we door het huis om per ruimte te inventariseren wat er eventueel nodig is om de positieve punten te accentueren. Desgewenst steken we meteen de handen uit de mouwen. Vaak zijn het eenvoudige aanpassingen die veel opleveren. Fotografie is bij verkoopstyling een belangrijk aspect. Pas als de styling uitgevoerd is kunnen er foto’s worden gemaakt voor uw advertentie of Funda website.

Functionaliteit met creativiteit… dat werkt!

Een prettige werkplek verdient zichzelf dubbel en dwars terug. Een functioneel en sfeervol ingerichte werkplek motiveert en stimuleert personeel en relaties. Vanuit economisch oogpunt is het heel belangrijk te letten op functionaliteit en indeling. Voor een gezond werkklimaat zijn ergonomie, verlichting, luchtkwaliteit en brandveiligheid essentieel. Liz Interieur Advies & Styling zorgt hiervoor, met een mix van creativiteit en functionaliteit.